SVR Camping de Molenhoek

Verhuur caravans

 

Op onze mini camping staan twee stacaravans en twee toercaravans voor de verhuur. Deze caravans zijn volledig ingericht. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Alle caravans zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegstaan. Het is mogelijk om de auto naast de caravans te parkeren. Bij aankomst ontvangt u een map met informatie over fiets- en wandelroutes en de vele bezienswaardigheden en horeca gelegenheden in de nabije omgeving. Voor de overige voorzieningen op onze camping, zie pagina faciliteiten. Onderstaande informatie is ook te lezen op de nieuwe site van de Stichting Vrije Recreatie (SVR), Huren Bij De Boer

 

De meest actuele foto's staan op Marktplaats (klik hier). Moeten we op deze site nog aanpassen 

 

Indeling:

  • stacaravan de Zonnebloem is voorzien van 2 slaapkamers, een met 2 aparte eenpersoons bedden naast elkaar en een met een tweepersoonsbed.

  • stacaravan de Heidebloem is voorzien van een slaapkamer met een twepersoonsbed en een het tafelzit is ook om te bouwen.

  • toercaravan de Boterbloem is voorzien van een tweepersoonsbed en het treinzit is ook om te bouwen. De voortentluifel met zijwanden biedt extra leefruimte. Foto met luifel bij foto's bovenaan pagina.

  • toercaravan de Korenbloem is voorzien van een tweepersoonsbed en het rondzit is ook om te bouwen. De voortentluifel met zijwanden biedt extra leefruimte.

 

Prijzen verhuur caravans (2024)*:

- de Zonnebloem € 395,- per week

- de Heidebloem € 320,- per week

- de Boterbloem € 275,- per week

- de Korenbloem € 275,- per week

 

*De prijzen zijn inclusief toeristenbelasing, milieuheffing, wifi, warm water, electra, opladen fietsen en fietsenstalling. Van zaterdag 14:00 uur tot zaterdag 10:00 uur. Dekbedovertrek en handdoeken zelf meenemen. Voor de beschikbaarheid ons even bellen of mailen.

Hieronder foto's van de caravans. Door een "klik" met de linker muisknop worden de foto's vergroot. De grote foto bovenaan deze pagina is de meest actuele van stacaravan de Zonnebloem.